Anasayfa / BYBO / Yapım / Hamilelik Öncesi / Bebek Yapım Günlükleri / Naz Kız’ın Bebek Yapım Günlüğü — 5. Bölüm

Naz Kız’ın Bebek Yapım Günlüğü — 5. Bölüm

Ne AŞK mı??? En son aşık mı olmuştum? Ahhh evet hayatımı tepetaklak eden adam ☺.

Bahsi geçen dönemde gece gündüz konser, festival, turne dediğim çılgın iş tempomdaydım, işyerim Tünel’deydi. Her zaman kahve aldığım yere gitmek yerine, o gün Galatasaray’a yürümek ve başka yerden kahve almak istedim. Hayat işte; kelebek etkisi bu olsa gerek…
Kahvemi aldım, dönüş yolunda eski bir arkadaşım ile karşılaştım; aslında kendisi ustamdı, bana bu sektörde yapmam ve hatta yapmamam gereken herşeyi öğreten kadındı. Özeldi… biraz soğukluk girmişti aramıza, sarıldık ama öyle sıkı sıkı olmadı, çok üzüldüm. Elimde de kahve daha sıkamadım ben de.
Sen hala bekar mısın? dedi, pat diye. Uzun soluklu bir ilişkiden çıktığımı biliyordu; “Evet” dedim, yüzündeki gülümseme hala aklımda ☺. “İyi” dedi, gitt. Ben de gittim.

Ofise vardım, çok işim vardı, harıl harıl çalıştım; aklıma bile gelmedi bekarlığımı sorgulaması, yoksa tırmalar dururdum ama malum çok iş vardı; kafamı gömdüm bilgisayara, kaldırdığımda mesai çoktan biltmişti.
Çıktım ofisten atladım metroya, çıktım metrodan, Tanrım hala mail geliyor, telefon “dırıng…dırıng…” susmuyor; bakmayacağım dedim, bu sefer kendime vakit ayıracağım ve BAKMAYACAĞIM. Bırak mesai saati olmamasını, insani saatler bile değildi, o saatte uyunur, film seyredilir, sevgiliyle sevişilir ama ev yolunda mail ba-kıl-maz-dııııııı.
Tabi ki de açtım ☺. Birkaçını cevapladım ve bir baktım şöyle bir mail “Hakkınızda Hayırlısı” kimden: İstiklal’de karşılaştığım üstaddan. Hemen açtım, ellerim titriyor, kalbim ağzımdan çıkacak, kıpkırmızıyım.
Mailin “Gelen” kısmına baktım; “Kadir” diye biri. Maile baktım, konu kısmında “Hakkınızda Hayırlısı” yazıyor, içindeyse “Bizi birbirimize yakıştırdığını, bunca işinin arasında facebooktan resimlerimizi bulduğunu ve artık bundan sonrasının bizde olduğu” yazmıştı. 

Her zaman dobra bir kadındı ve bu da tam O’nluk bir hareketti . Yazının altında da iki şahane fotoğraf. Biri benim yeğenimle, diğeri de “Kadir” şahsının, arkadaşımızın oğlu ile olan bu fotoğrafı. (Biz fotoğrafta herhalde şarkı söylüyoruz ☺)

Kalakaldım, nasıl kendi kendime kahkaha atıyorum, inanamazsınız. Fotoğrafa bakıp bakıp, “Vay be ne yakışıklıymış” demedim desem yalan olur ☺. Maile cevap vermek lazım tabi, ama ne diyeceğim ki! Acaba o ne der? Ayy hemen arkadaşımı mı arasam? Facebooktan mı baksam kimmiş neymiş diye? “Ayy ne yapsam”larla eve geldim, çok heyecanlıydım. 

Annemle babam çok güleryüzlülerdir, hatta hep gülerler; her kapıyı açtıklarında yüzlerinde kocaman bir gülümseme olur, o gün ben de gülüyordum, onlar da bana bakıp, gülüyordu. Kapıda anlamsız anlamsız kahkahalar attık, durduk. Hemen bilgisayarımı açtım, küçücük telefonda bile bu kadar hoş bir adamsa, bilgisayar ekranın da kimbilir nasıldır? ☺. Ilk cevap ondan geldi; “İlahi Yeşim, tam toplantı ortasında mailini gördüm, kalakaldım” gibi birşey demiş. Hmmm toplantı mı? mail geç saatte gelmişti, demek ki akşam çalışıyordu, belki kendi işiydi, belki mesai yapıyordu, hele ki o saatte toplantı ise demek stresli, yoğun bir işi vardı. Ya da ciddi gözükmek için sallıyordu. Şimdi ben ne diyecektim? Aa ben de minibüste Beşiktaş-Sarıyer hattındaydım mı? daha havalı olmalıydım. Yanlış hatırlamıyorsam “hahahha Yeşim, ilahi sen” gibi saçmaaasapppannnn birşeyler yazdım. Sonra ilk kabuğu yine “Kadir” arkadaşımız kırdı, mail attı, sonra mailleşmeye başladık. Her güne hiç tanımadığım bu adamın mailleri ile uyanıyor ve çok heyecanlanıyordum. Artık suratım ne hal alıyorsa, ofiste herkes şaşkın gözlerle bana bakıyordu; çünkü açık ofis, ben her mail alışverişinde yüzüm şebek misali dolanıyordum, genelde ciddi görünen ben, bayağı bayağı aptal aşığa bağlamıştım, hele ki o mailler toplantıda gelmesin, o an yer ayaklarımın altından kayıyor, kulaklarım uğulduyır ve tabi ki konudan fazlasıyla kopuyordum. Şayet benim sunum yapacağım toplantı var ise kesinlikle telefonumu almıyor, kendi laptopımdan sunum yapmıyordum. Ama aklım hep O’ndaydı… 

Bu mailleşmenin bir sonu olmalı tabi ama hayatta o adımı ben atamam, ya o da atmazsa? Mailleşmek iyi güzel de, ya yüzyüze gelince herşey biterse? Off bunlar karnımı ağrıtıyor, artık iyiyi düşünmeliyim dedim ve beklenen mail geldi; “Bu Cuma akşamı ne yapıyorsun?” YUPPPPİİİİİİİİİİİİİİ, işte beklediğim buydu, kuş gibiydim, çok mutluydum, oley oley oley☺. Hemen cevabı verdim “Hiiiiç, müsaitim”
Allahım o birkaç gün nasıl geçti bilmiyorum, Cuma günü geldi çattı, ne giydiğimi bildim, ne de yediğimi. Akşam çıkışta yemek yiyecektik. Tünelde buluşacak, birbirimizi de tanıyacağımızı ummuştuk. Zaten kendisi motorsiklet kullanıyormuş, herhalde kask, motor vs tanırdım dedim. Bu arada ben de motorsiklet kullanıyorum ya, acayip hoşuna gidiyor ☺. 

Ofiste hazırlanmaya başladım, küçük bir ışıkta makyaj yapayım dedim, kafamı kaldırdım, ofisin iki erkeği bana dehşetle baktı; “Ne yaptın sen?” dediler. Meğer o heyecanla suratımı pancara döndürmüşüm. Neyse hep bir elden makyajımı sildik, yenisi yaptık; evet 2 erkek ofis arkadaşı da yardım etti ☺. Sonra aşağı indim. Ofisin aşağısı bize ait bir işletmeydi. Her Cuma akşamı Happy Hour yaptığımız için herkes oradaydı ve herkesin bu malum buluşmadan haberi vardı. O kadar heyecanlıydım ki, biri geldi saçımı açtı, diğeri flarını verdi, öbürü akıl verdi derken beni bir bağırış çağırış yolladılar. Şu an yazarken bile kalbim nasıl çarpıyor anlatamam ☺. 

Tünele yürüdüm, buluşma noktasına geldim, siyah montlu, eldivenli, maşallah taş gibi birini gördüm, arkası dönüktü; “Lütfen sen ol, sen ol…” diye diye yaklaştım. Bu arada arayıp, teyid edeyim dedim, bendeki kafalara bak… ☺. Aradım, o siyah eldivenli, eldivenini çıkarıp, elini cebine attı ve EVET, İŞTE O!!! 

Haftaya görüşmek üzere…

Sevgiler, 

Nazlı

Diğer Paylaşım

Ahu’nun İkinci Doğal Doğum Hikayesi

Sevgili Duru, Seninle maceramız 17 şubat 2017’de başladı. Reglim sadece iki gün gecikmişti ama ben …

20 Yorum

  1. ama çok güzel yerde bitti 🙂

  2. Çok güzel ve keyifli bir romanı okuyormuş gibi hissettim 🙂

  3. çok heyecanlı çok tatlı :)))))))))))))))))))) çok sevdim … merakla bekliyorum devamını …
    benzer bir tanışma hikayesi ile hayat'ımı buldum 🙂

  4. Eren hanim merhaba, uzun suredir blogunuzu takipteyim.gebelik oncesi ve sonrasi tum yazilardan oldukca istifade ettim paylasimlariniz icin tesekkurler. Bende normal dogum gecirmis biri olarak hikayemi paylasmak istiyorum nasil olur ? Cevabinizi bekliyorum iyi gunler burcu.

  5. Burcu merhaba,

    bebekyapimbakimonarim@gmail.com adresine birkaç fotoğrafla beraber gönderir misin hikayeni? Lütfen dilbilgisine ve noktalama işaretlerine dikkat…

    Teşekkürler!

    Eren

  6. O makama, benim refinansman deneyim şirket ile olmuştur ne inanılmaz geçmek istiyorum. John Leo.John Ben onun yalnızca istemci gibiydi bana hissettirdi hakkında yeterli diyemeyiz. O, verimli, hızlı nazik, bilgili ve her zaman hazır. Ben başarı yolunda büyük bir anlaşma vardı, ama tüm başarılı onun belirlenmesi nedeniyle edecektir gitti. Bu kişi bir taş var ve şirket bu zor refinansman arenada mümkün olan her şekilde parlar. Ben Refinansman ile kabuslar hakkında gitmek insanlara konuştum, ama benim refinansman bir rüyaydı (e-posta yoluyla: quickloaninvestment4@gmail.com)., John Leo ederiz

  7. Iyi günler,
    Bir Böbrek satın almak istiyorsanız ya da böbrek satmak istiyorsunuz? Aşağı yüzünden mali mola para için böbreğini satmak için bir fırsat arayan ve size ne bilmiyorum, o bugün bize ve biz Böbrek için size iyi bir miktar sunacak. Kliniğimiz Böbrek Cerrahi uzmanlaşmış ve satış veya böbrek adlı çekinmeyin satın ilgilenen varsa biz de .. böbrekler satın alma ve nakli ile uğraşmak
    e-posta yoluyla bize ulaşın.

    E-posta: vinemedical@live.com
    Web Sitesi: vinemedical.gnbo.com.ng.
    Mobil Numara: +2348073906827

  8. Do you need Funding?
    Do you need Business or Personal Loan?
    Do you wish to refinance your company?
    Our company is based in United States.
    We give out loan to any individual and company
    at 3% interest rate yearly.
    For more information, Contact Email :
    paulelvisloans@hotmail.com

  9. Do you need personal loan? Does your firm,company or industry need financial assistance? Do you need finance to start your business? Do you need finance to expand your business? We give out loan to interested inviduals who are seeking loan with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan contac us at Email: fasterloanservice@gmail.com
    APPLICATION DETAILS
    Your Full Details:
    Full Name:
    Loan Amount Need:
    Loan Duration:
    Phone Number:
    Applied before?
    State:
    Monthly Income:
    Country:
    You are to send this to our Company Email Address: fasterloanservice@gmail.com

  10. Wilson jones inanmayin o beni çok kandirdi ona inandım guvendim sana gönderdiğim paralarin faturası hepsi savcıya gidecek

  11. HARMONY CHRISTIAN CENTER FINANCE
    EMAIL: harmonychristianfinance@gmail.com
    ========================
    This is a Christian and a charitable loan Organization formed to help
    people in need of help and such as financial help.
    So are you are going through financial difficulty ?
    Or you are in any financial mess?
    =======================
    We give out loans from the range of $1,000 to $90,000,000 USD,at 2.0%
    interest rate Our loans are well insured and maximum security is our
    priority,HARMONY CHRISTIAN CENTER FINANCE is a legitimate and well known
    approved loan lending company.
    ======================
    LOAN APPLICATION FORM
    PREFIX {MR.,MRS.,MiSS.,DR.,etc.}
    1)YOUR NAME
    2)YOUR COUNTRY
    3)YOUR OCCUPATION
    4)YOUR MARITAL STATUS
    5)PHONE NUMBER
    6)MONTHLY INCOME
    7)ADDRESS
    8)PURPOSE OF LOAN
    9)LOAN REQUEST
    10)TELEPHONE
    11)LOAN DURATION

    If you are interested to obtain a loan from this loan firm
    kindly fill the application form and reply us back through our

    Email: harmonychristianfinance@gmail.com
    Thanks and Regards
    DR BRUSE ANDERSON

  12. HARMONY CHRISTIAN CENTER FINANCE
    EMAIL: harmonychristianfinance@gmail.com
    ========================
    This is a Christian and a charitable loan Organization formed to help
    people in need of help and such as financial help.
    So are you are going through financial difficulty ?
    Or you are in any financial mess?
    =======================
    We give out loans from the range of $1,000 to $90,000,000 USD,at 2.0%
    interest rate Our loans are well insured and maximum security is our
    priority,HARMONY CHRISTIAN CENTER FINANCE is a legitimate and well known
    approved loan lending company.
    ======================
    LOAN APPLICATION FORM
    PREFIX {MR.,MRS.,MiSS.,DR.,etc.}
    1)YOUR NAME
    2)YOUR COUNTRY
    3)YOUR OCCUPATION
    4)YOUR MARITAL STATUS
    5)PHONE NUMBER
    6)MONTHLY INCOME
    7)ADDRESS
    8)PURPOSE OF LOAN
    9)LOAN REQUEST
    10)TELEPHONE
    11)LOAN DURATION

    If you are interested to obtain a loan from this loan firm
    kindly fill the application form and reply us back through our

    Email: harmonychristianfinance@gmail.com
    Thanks and Regards
    DR BRUSE ANDERSON

  13. HARMONY CHRISTIAN CENTER FINANCE
    EMAIL: harmonychristianfinance@gmail.com
    ========================
    This is a Christian and a charitable loan Organization formed to help
    people in need of help and such as financial help.
    So are you are going through financial difficulty ?
    Or you are in any financial mess?
    =======================
    We give out loans from the range of $1,000 to $90,000,000 USD,at 2.0%
    interest rate Our loans are well insured and maximum security is our
    priority,HARMONY CHRISTIAN CENTER FINANCE is a legitimate and well known
    approved loan lending company.
    ======================
    LOAN APPLICATION FORM
    PREFIX {MR.,MRS.,MiSS.,DR.,etc.}
    1)YOUR NAME
    2)YOUR COUNTRY
    3)YOUR OCCUPATION
    4)YOUR MARITAL STATUS
    5)PHONE NUMBER
    6)MONTHLY INCOME
    7)ADDRESS
    8)PURPOSE OF LOAN
    9)LOAN REQUEST
    10)TELEPHONE
    11)LOAN DURATION

    If you are interested to obtain a loan from this loan firm
    kindly fill the application form and reply us back through our

    Email: harmonychristianfinance@gmail.com
    Thanks and Regards
    DR BRUSE ANDERSON

  14. HARMONY CHRISTIAN CENTER FINANCE
    EMAIL: harmonychristianfinance@gmail.com
    ========================
    This is a Christian and a charitable loan Organization formed to help
    people in need of help and such as financial help.
    So are you are going through financial difficulty ?
    Or you are in any financial mess?
    =======================
    We give out loans from the range of $1,000 to $90,000,000 USD,at 2.0%
    interest rate Our loans are well insured and maximum security is our
    priority,HARMONY CHRISTIAN CENTER FINANCE is a legitimate and well known
    approved loan lending company.
    ======================
    LOAN APPLICATION FORM
    PREFIX {MR.,MRS.,MiSS.,DR.,etc.}
    1)YOUR NAME
    2)YOUR COUNTRY
    3)YOUR OCCUPATION
    4)YOUR MARITAL STATUS
    5)PHONE NUMBER
    6)MONTHLY INCOME
    7)ADDRESS
    8)PURPOSE OF LOAN
    9)LOAN REQUEST
    10)TELEPHONE
    11)LOAN DURATION

    If you are interested to obtain a loan from this loan firm
    kindly fill the application form and reply us back through our

    Email: harmonychristianfinance@gmail.com
    Thanks and Regards
    DR BRUSE ANDERSON

  15. Attn,
    Zealand Sağlık Hoşgeldiniz
    Eğer Böbrekler Zealand sağlık hoşgeldiniz tüm mali sorunlar, satış ilgilenen üstesinden gelmiş. Biz uluslararası hastalar Hindistan'da dünya çapında tıbbi tedavi bulmak için ücretsiz, hiçbir yükümlülük-destek sunuyoruz. Böyle Kalp Cerrahisi, Kanser Bakım, omurga füzyon cerrahisi, sleeve gastrektomi ameliyatı ve diğer büyük operasyonlar olarak birinci sınıf tıbbi tedavi için Zealand sağlık. Zealand Sağlık bir kez maliyet ve kalite avantajları bunun nedeni dünya standartlarında hastane ve her uzmanlık küresel eğitimli ve deneyimli cerrahlar sunmaktadır. Servikal disk değiştirme işlemleri, Hindistan Hindistan'da beyin tümörü ameliyatı, kalp kapak protezi ameliyatı veya prostat kanseri tedavisi olsun, biz bunu kolaylaştırmak için gereken bakım destek ve hizmetler sunuyoruz. Biz Hindistan'da en iyi Hindistan'da kalbi -Hastane, IVF kliniği bulmak, ya da Hindistan'daki en iyi kanser hastane bulmak için yardımcı olur. zealandhealthcare@gmail.com: şimdi bize ulaşın. İyi Şanslar
    Eğer seçerseniz, biz, olayları planlamak için yardımcı bir tıbbi vize başvurusu ve kalmak için düzenlemeler yapacak. Sana iyi şanslar

Leave a Reply