Anasayfa / BYBO / Yapım / Hamilelik / Hamilelik günlükleri / Arzu’nun Hamilelik Günlüğü- 8 ve 9. Haftalar

Arzu’nun Hamilelik Günlüğü- 8 ve 9. Haftalar

Arzu’nun Hamilelik Günlüğü’nün 5. Haftası burada
Arzu’nun Hamilelik Günlüğü’nün 6 ve 7. Haftası burada

8.Hafta

28 Eylül doktor kontrolüm…Kalp atışlarını dinledim ilk kez…bum bum bum bum bum…cok acayipmiş! O kadar heyecanlandım ki…bi daha bi daha diye tekrar tekrar dinledim… Doğru dürüst hiçbir şey yiyemediğimi söyledim, olsun dedin, ilk 3 ay çok önemli değil…sonrasında zaten düzelirmiş iştah. 

Artık annelerimizi, arkadaşlarımızı arayabiliriz! Çok mutluyuz. Çok istenen, çok beklenen, çok sevilen bir kurabiyeyi büyütüyorum içimde. Hamilelik tüm bedeni zorlayan ve sarsan bir deneyim. Beni oldukça etkiledi. Evhamlı biri de oldum, çokca uyuyorum, doğru dürüst bir şey yemiyorum, açık havada çok az vakit geçiriyorum…normal hayatımda yaptığım herşey değişti.

9.Hafta

7 Ekim Pazar ve 8 Ekim Pazartesi günü ise yaşadığım en zor iki gün oldu. Sabah kalktığımda tuvalet kağıdında ufak bir lekelenme gördüm, çok korktum. Hemen doktorumu aradım, endişelenmeyin, ama bir daha olursa gelin dedi. Bir daha oldu. Hayat zindan. Hemen doktoruma gittim, arada 10 dakikada bir tuvalete gidip kontrol ettim, kanama var mı diye..neyse ki kanama hic olmadı…doktorum da “bizimki adam olmus” dedi ultrasonda.

Lekenlenme icinse hic endiselenmeye gerek olmadığını, rahim ağzındaki kılcal damarlardan olabileceğini ama rahmin ve plasentanın sağlam oldugunu soyledi. Sevinçten ağlayarak kocamın kollarına koştum.

İlk trimester’ın son haftaları burada

Diğer Paylaşım

Ahu’nun İkinci Doğal Doğum Hikayesi

Sevgili Duru, Seninle maceramız 17 şubat 2017’de başladı. Reglim sadece iki gün gecikmişti ama ben …

2 Yorum

  1. O miniği yerim ben! Allah her isteyene versin.
    Amin! (:

  2. Gözlerim doldu ayni kabusu bende yasadim üstelik birde 1 sene öncesinde bi düsük yapmistim……. Arzucum insallah hic bir aksilik daha yasamadan saglikli sihatli alirsin "kurabiyeni" kucagina 🙂

Leave a Reply