Anasayfa / BYBO / Yapım / Hamilelik / Hamilelik günlükleri / Başak ve Tuncay’ın Hamilelik Günlüğü — 32. Hafta

Başak ve Tuncay’ın Hamilelik Günlüğü — 32. Hafta

Dolu dolu bir 32. Haftadan herkese merhaba! 

Tunci ile geriye dönüp bakıyoruz da 32,5 hafta nasıl geçti inanamıyoruz. Bu haftaya kadar hiç sıkıntım olmadı dersem yeri. Hatta kendimi her hafta daha iyi ve mutlu hissediyorum. Sanki hep hamileymişim, Ozan hiç gelmeyecekmiş, hep karnımda kalacakmış gibi geliyor ☺. Tabii bundan bu şekilde yaşamaya alıştığım çıkmasın. Özellikle yatakta sağdan sola dönerken karnımı tutup, kaldırır gibi yapıp iki popo hamlesiyle dönebiliyorum. Yataktan kalkarken de aynı şekilde kolumdan destek alıyorum. Bazen Tuncay gelip kollarımdan tutup yattığım yerden kaldırıyor. En zevkli ve rahat kalkış bu sonuncusu oluyor :D. 32. haftada nasıl mı görünüyorum? İşte böyle… 

32. hafta demek aynı zamanda çalışanlar için çalışabilir veya çalışamaz raporunun alınması anlamına geliyormuş. Haftanın ortasında idrak etmem süper oldu. Yarın kıstaslara uygun bir hastane bulup raporumu onaylatmam gerekecek. Bu arada okulum iki gün sınavlar dolayısıyla tatil. Daha mutlu olamazdım. Yavrucuğumun eksiklerini tamamlamaya rahat rahat devam edebilirim.
Geçen haftaki yazımda ince bir battaniye aldığımdan bahsetmiştim. Eren’in uyarısıyla onu ve benzerlerini ikinci plana attım ☺. Meğerse yeni doğan bebekler için böyle bir örtüye gerek yokmuş.

Ben Ozan için Londra’dan uyku tulumları almıştım. Yatarken özellikle de kışın doğacağı için onları kullanmamın yeterli olacağını düşünüyorum. İçine sadece ince bir kıyafetini giydirsem yetecek. Altı aylık olana kadar da kullanabilirmişiz. Uyku tulumumuz şöyle bir şey:

Bunları yazarken televizyonda bir dizide doğum sahnesi gözüme takıldı. Tam olarak normal doğum diyemeyiz. Sanki anormal bir doğum yaşanıyor gibi. Kadın öyle bir bağırıyor ki… Bak şimdi ☺ Şu doğum anını düşünce hafif tırsmıyor değilim. Ay Ozan da delirdi şu an. Nasıl tekmeler nasıl hareketler… Elim altında yine bir tarafı var :D. 

Kaldı sekiz haftamız. Canımız, biricik oğlumuz… Seni çok seviyoruz. Her akşam seninle ilgili hayaller kuruyoruz. Haftaya doktor kontrolümüzün detaylarıyla görüşmek üzere ☺ 

(Bunlar da sana son aldığım
tahta küpler ☺)

Diğer Paylaşım

Ahu’nun İkinci Doğal Doğum Hikayesi

Sevgili Duru, Seninle maceramız 17 şubat 2017’de başladı. Reglim sadece iki gün gecikmişti ama ben …

3 Yorum

  1. Maşallah inşallah hep böyle gider, bu arada tahta küplere bayıldım, bebek beklemiyorum ama ilerisi için notlar alıyorum 🙂 nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

  2. Zara home'dan aldım. Zara baby bölümünden:))))

Leave a Reply